Hold provianten frisk i et køleskab på båden

Står der sommerferie i kalenderen? Så kan det være du længe har set frem til at hoppe ombord på din båd og afsted ud på havet – her kan et køleskab til din båd være en fantastisk investering da det kan holde al din drikkelse og fødevarer kolde mens du er afsted.

Vælg et kvalitetskøleskab til din båd

Har du besluttet dig for, at du fremover skal have et køleskab på din båd, så du kan nyde længere sejlture uden at skulle tænke over om den medbragte proviant kan holde sig? Så kan du eksempelvis forkæle dig selv ved at investere i et køleskab til båden i høj kvalitet, så du der igennem sikrer dig et køleskab, som over en længere periode kan holde dine varer kolde. Dette giver dig mere frihed, hvis du sætter kursen mod en destination, som byder på en lang sejltur.                

Køleskab til båden med og uden frys

Er der plads til et køleskab på din båd, så vil du helt sikkert blive glad for et ombord – det flotte udvalg byder på køleskabe med og uden frys. Til længere sejlture kan det være en stor fordel med et køleskab da du slipper for at skulle spekulere på om din mad kan holde sig og et køleskab med fryseboks giver dig mulighed for at medbringe frostvarer til turen.

Nyd lækker mad og kolde drikke på havet

Måske har du arrangeret flere sejlture sammen med familien i børnenes sommerferie – så kan du gøre jer mindre afhængige af indkøbsmuligheder ved at vælge at gøre plads til et køleskab på båden. Køleskabene er at finde i forskellige størrelser og kører på henholdsvis 12 Volt og 24 Volt, så du kan helt sikkert finde et, som passer perfekt til dit behov, så du sammen med din familie kan nyde lækker mad og drikke på sommerens mange sejlture.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top