På jagt efter en billig a-kasse?

Hvad enten du er på jagt efter en billig a-kasse for første gang i dit liv, eller du er led og ked af din nuværende a-kasse og gerne vil skifte over til en ny og billigere af slagsen, så har der aldrig været så mange muligheder for at finde en, der er skræddersyet til netop de behov og ønsker, som du måtte have.

Der er ingen tvivl om, at der er kommet en skærpet konkurrence inden for a-kasse-området, og det betyder, at et medlemskab hos en a-kasse slet ikke er så dyr, som mange tror. Faktisk kan man få rigtigt gode tilbud og vilkår, og det kan derfor absolut betale sig at se sig godt om, så man gør en god handel.

En af de a-kasser, som har oplevet stor søgning gennem de seneste par år, er helt sikkert Krifa. Krifa er forkortelsen for Kristelig Fagforening, men det skal man ikke tage fejl af, for man vælger selv, om man vil være med i deres a-kasse, fagforening eller en kombination af begge dele. En af de vægtigste grunde for at være medlem af denne a-kasse er naturligvis prisen. Det er billigt at være medlem, og det tiltaler rigtigt mange i en tid, hvor pengene bliver færre og færre mellem hænderne på mange. Der er dog heller ingen tvivl om, at den kendsgerning, at det ikke er en a-kasse for èn eller et par faggrupper, men at der er plads til alle, tiltaler mange. Faktisk er så mange gået hen og blevet så begejstrede for Krifa, at den i dag er den 3. største a-kasse med 190.000 medlemmer.

Hvis du vil have en billig a-kasse, så findes den – også uden, at du behøver at gå på kompromis med god og professionel service og personlig og kompetent rådgivning fra dygtige og seriøse fagfolk. Find en oversigt over de bedste a-kasser hos http://billig-akasse.dk/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top