Slip for tilbagevendende hår

Vi har alle en “gør og lækker” rutine. Hvad end vi vil indrømme det eller ej, så har vi alle en måde hvorpå, vi gør os lækre. For nogle kræver det blot en tur i bad og nyvasket hår. Men for andre er rutinen mere omstændig. Det indebærer bad, exfoliering af ens hud, så den bliver glat og blød, plukning af øjenbryn, og listen bliver ved. Men en af de ting, som kan føles som om det aldrig ender, er at lade som om, man ikke har en masse ønsket tilbagevendende hår.  

Slip for barberingsknopper 

Vi kender alle det, at hvis man vil være helt hårløs, så skal vi måske barbere os under armene og på benene hver anden dag. Det er en længere proces og en, som de fleste godt vil være foruden. Og når man barbere sig ofte, bliver ens hud ofte mere tør og begynder at danne knopper, fordi man ikke altid får skiftet barberbladet eller engangsskraberen ofte nok. Men hvorfor kan man ikke bare barbere en gang, og så er det klaret det næste stykke tid? Der findes heldigvis en løsning.  

Skift skraberen ud

Ordentlige skrabere er dyre, og de skal desværre også skiftes engang i mellem. Og hvem har tid til at barbere ben hver anden dag? Det behøver du heldigvis ikke længere. Laserbehandlinger har den seneste tid været meget populære, men ikke alle synes det er den fedeste ting i verden, at skulle ind og ligge uden tøj på foran en anden. Der er heldigvis en løsning. På skyskin.dk kan du købe en SkySkin IPL Hårfjerner der ved hjælp af lysbehandling kan holde dig hårfri i op til 6 måneder. Den vil spare dig både penge og tid. Slip for at investere i dyre skrabere hver måned, og 10 minutter hver anden dag på barberingen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top