Tips til et perfekt rullende kontor

Er du typen, der arbejder meget på farten og elsker at arbejde forskellige steder? Elsker du den frihed, der ligger i at kunne arbejde lige præcis, hvor du har lyst til? Det er faktisk slet ikke så svært. Der er blot nogle få ting, som du skal have styr på. Dem gennemgår vi i denne artikel.

Internet & bredbånd

Med mindre du blot skriver tekster, eller gennemfører eksempelvis kanvas over telefonen, kan du næsten ikke undgå at skulle bruge internettet, når du arbejder. På langt de fleste cafeer med mere, er der adgang til wi-fi, men der er stadig mange steder, hvor det endnu ikke er en mulighed. Skal du på nettet, når du er ude for at arbejde, er der derfor en række løsninger, du bør overveje:

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd er en fantastisk løsning, fordi det oftest blot fungerer som et stik, du sætter ind i siden af din computer, og så er du nærmest på farten. Priserne varierer en del alt efter, hvilken udbyder du vælger, men typisk starter priserne fra omkring 100 kr. Har du eksempelvis fri data på dit mobilabonnement, kan du alternativt blot mobildele og bruge den data. Så skal du ikke betale dobbelt.

Gem dine filer i skyen

Arbejder du meget på farten, benytter du sandsynligvis også forskellige enheder i form af computer, tablet og måske endda din mobil. For at du altid kan tilgå alle filer, er det en god idé at gemme dine filer i skyen. Der findes en lang række programmer til dette. Nok det mest populære er Dropbox, der benyttes mange millioner mennesker. Du kan downloade dropbox til din PC, så du blot skal gemme i mappen. Du slipper altså for at gå på internettet for at uploade filen til din mappe i skyen. Det smarte ved at gemme ting i skyen er også, at du altid har dine filer, billeder med mere, selvom din computer, går i stykker.

En god taske

Arbejder du meget på farten og på forskellige locations, kommer dine ting sandsynligvis ud for mange mindre slag undervejs. Derfor er det godt med en god taske, hvor du kan opbevare din computer i sikkerhed. Det er også altid en god idé at benytte et sleeve, så den er ekstra beskyttet. Computeren er sandsynligvis dit vigtigste redskab, og derfor skal den beskyttes. En god taske er også en rigtig god ting, så du altid kan have en lader, kuglepen, notesblok med mere med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top