Tjen lidt lommepenge hver måned

Det er efterhånden blevet ret udbredt at tjene penge online. Faktisk så udbredt at mange faktisk lever af det efterhånden. Med internettet så stort som det nu engang er, er der endeløse muligheder for at tjene penge på at være tilstede når folk har brug for et produkt eller en ydelse. Jeg giver lidt tips til her hvordan du kan komme i gang med at tjene penge online.

Start med en niche

Dit første job er at finde en niche som du godt kunne tænke dig at arbejde i. Det kunne være en du i forvejen var interesseret i eller blot en tilfældig. Et eksempel på en niche kunne være tøj og mode. Lad være med at tænke for meget over hvad du gerne vil arbejde i, da du hurtigt kan gå i stå med det inden du overhovedet kommer i gang. I min erfaring er det bedre bare at komme i gang med noget uanset hvad det er.

Lav en hjemmeside

For at kunne være tilstede online er en hjemmeside næsten altid nødvendig. Der er andre alternativer som fx facebook marketing, youtube osv men en hjemmeside er et aktiv som du selv har fuld råderet over, så jeg ville anbefale de fleste at starte med den slags. Der er masser af guides til hvordan du får sådan en op at stå – jeg fandt en her: hvordan laver man en blog, som gav et godt overblik over hvad man skal igennem for at få en sådan op at stå. Hvis du gerne bare vil prøve selv, så kan du altid bare finde et godt hosting firma og så bare vælge den løsning der passer dig bedst. Jeg vil anbefale at du kigger på unoeuro, hvis du vælger den rute.

Lav noget indhold der rammer din målgruppe

Hvis du fx valgte tøj og modebranchen så skal du selvfølgelig blogge om dette. Det kunne være noget inden for de nyeste trends eller hvad du selv finder fedt. Det vigtigste er bare at du får lavet noget indhold.

Vælg hvordan du vil tjene penge på dit indhold

Den nemmeste måde at få sin hjemmeside ”monetized” på er ved at smide adsense på den. Det er stort set autopilot efter du har valgt hvor du vil placere dine reklamer. En anden metode er at bruge affiliate marketing, som typisk har noget større potentiale end adsense så længe indholdet er målrettet købeklar trafik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top